Uit de oude kist: Vingerloze wanten maken

15 maart 2019

Doordat ik afgeleid werd door modulaire origami, hebben mijn eerste naaldgebonden vingerloze wanten geduldig moeten wachten tot ik weer bezig met ze ging.
Dat was vandaag!
Het weer is uiteraard niet zo geduldig, dus ik moet nog maar zien of ik ze af krijg voor deze wanten weer erg geduldig moeten zijn voor ze gedragen worden voor het volgende winterige seizoen.
Vandaag de duim spie af gemaakt, dus ik zal verder gaan met de duimen.

English

From the archive chest: Making figerless mittens

March 15, 2019

Having been distracted by modular origami, my first nålbinded fingerless mittens have been patiently waiting to be worked on. That was today! The weather of course isn’t as patient, so I’ll have to see if I can still finish them before these mittens have to wait patiently again to be worn when the next wintry season sets in.
Finished the thumb gusset today, so I’ll be continuing with the tumbs.

Geef een antwoord