Kerstkransje

Elk jaar is het voor mij de laatste jaren hetzelfde liedje in oktober en november.
Kerstkaarten, kerstkaarten en nog eens kerstkaarten!!!
In oktober ga ik op onderzoek naar wat ik dit jaar voor kerstkaarten ga maken, en ga ik kijken of het gaat lukken, maar zeker ook of er niet te veel tijd in gaat zitten….. Dat laatste wil nog wel eens een dingetje zijn, ahem… .

Zo ook bij dit kransje. Ik vind het een superleuk kransje, zeker als ik het nog op ga leuken met kraaltjes en een rood strikje.
Deze heeft dat nog niet want dit kransje was om te kijken of ik het binnen een uur kan maken.
NEE! was het overduidelijke antwoord toen ik mezelf 45 minuten gaf om aan een ruk door te frivoliteeën (dit is blijkbaar de correcte manier om het te schrijven!), om het daarna binnen 15 minuten in elkaar te proberen zetten.
Ik kreeg zo niet eens een halve krans!

Het idee van dit kransje kreeg ik bij het maken van deze kameleons, het einde aan het begin vast maken was veel denk- en pruts werk, maar ik denk dat ik zo een heel aardige manier heb gevonden.

English

Little Christmas wreath

For the past years october and november have been Christmas-card-making-time for me.
This year was no different. In october I research ideas and try some out. Very, very important for me, because well, time is often an issue. I’ve been known to go over my limit of 1 hour for each card! Ouch!!!

The same was true for this lovely wreath idea. I got it from making these chameleons.
I gave myself 45 minutes to tat in one go, to follow that up with trying to wrangle it in shape within 15 minutes.
All I got was about one third of the needed length for the wreath, so the very obvious and conclusive answer if these wreaths should become the Cristmas cards of this year (or any year for that matter) is a definite NO!
And that is without the beads and a red ribbon I wanted to add!

I did want to finish it, and that was an excersize in thinking and wrangling gymnastics of it’s own, but I think I got there in the end!

Geef een antwoord